Du er her. #1 - Foreningswebsite > Aktiviteter > Riffel skydning

 

 Riffel skydning.

  83061.gif

I Taastrup  Jagtforening ser vi det som vores formål med riffel aktiviteterne, at skabe  muligheder for vores medlemmer og gæster for , at forberede sig til riffeljagt.

Dette gælder  lige fra den nybagte jæger, der skal aflægge den obligatoriske riffelprøve over  den jævne danske bukkejæger , til entusiasterne der genlader egen ammunition -  til dem der dyrker  jagtfeltskydning eller tager på jagtrejser under fremmede himmelstrøg.

Vi har plads til alle! 

På Taastrup  Skytteforenings  riffel skydebane på Snubbekorsvej har vi mulighed for , at skyde med alle godkendte jagtrifler som er godkendte ifølge jagtloven.

Vi kan åbne op  til max 8 standpladser , og der kan skydes på 100m og 200 m bane. Dog vil 200 M.  banen først åbnes op , når man er færdig med at skyde på 100 m banen , med mindre der ikke er nogen der skal skyde på 100 M banen. Der er adgang til , at skyde på  indskydningsskive og bukkeskiven til obligatorisk riffelprøve.

På skydebanen  råder vi over en indskydningsbænk, samt et par bukke til fast anlæg.

Husk evt. selv  at tage jeres egen skydestok med eller en bipod eller noget andet som ønskes.

På banen er der  altid en skydeleder eller en riffel instruktør uddannet af Danmarks Jægerforbund  tilstede , således at riffel prøveaspiranter og andre kan træne under lovlige og  forsikringsmæssigt forsvarlige forhold. De vil endvidere kunne være behjælpelige  med assistance i forbindelse med indskydning , forbedring af skydeteknik , våbenbetjening og våben vedligehold.

For de der er  interesserede, kan der skydes mærkeskydninger efter reglerne i Danmarks  Jægerforbund.

Mærkeskydning  aftales nærmere med dem der har vagten på banen.

Skydebanen har åbent den 2. og 4. lørdag i hver måned.

Fra kl. 12.00-15.00 – dog er sidste indskrivning kl. 13.30. Obs. Åbningstider  / lukning kan være ændret ved jul og Påske / pinse og sommerferie og helligdage  osv. Tjek derfor altid hjemmesiden for ,  at se om der er åbent. Skydebanen er  beliggende på Snubbekorsvej 24A tæt ved afkørsel 6 på Holbæk motorvejen. Se kort  længere nede på siden her.

Der kan laves firma skydning efter aftale , samt private skyde arrangementer , men kun efter aftale med riffelinstruktører.

Pris medlemmer  i 2018. = 50 kr. 

Pris ikke  medlemmer i 2018. = 70 kr.

Der kan nu betales med mobile pay ved indskrivning på nr. 93 86 72 43

 Vi ses!

 Med venlig hilsen

Riffeludvalget i Taastrup  Jagtforening :   Mail klik her :

Evt. spørgsmål kan rettes  til Arne på tlf. 81 71 24 08 efter kl. 16.00.

Michael på tlf. 41 94 62 62 efter kl. 17.00.

Rory på tlf. 29 29 17 45

 

 image002.jpg