Flugt og skeet skydning.

          trap_shooting_lg_wht.gif

I sommerhalvåret 1. april til 30. september skyder vi hver  mandag kl. 17.30 til 21.00, undtaget er dog helligdage. I vinterhalvåret skydes hver anden lørdag, i de lige uger fra  12 - 16.  Mødested er Skydebane Vest. Der skal  altid benyttes høreværn samt sikkerhedsbriller på banen. Der må kun benyttes størrelse 7 – 9 stålhagl og max. 24 gr.  Ladning.

Sidste skydeserie skal være påbegyndt senest 15 min. før  lukketid, og serier der ikke er færdig skudt på lukke tidspunktet refunderes ikke.

Patroner, øl, vand og pølser sælges, samt mulighed for lån af gevær og høreværn for nybegyndere.

Der vil være mulighed på træningsaftener for,at modtage  grupper og firma arrangementer, samt polterabend. Dette skal dog bestilles i god tid, så  vi er sikre på at i har banen den tid i ønsker, samt at der er instruktører med  jer.

Der vil altid være instruktører på banen, du har også  mulighed for at få en klubtræner med hvis der er specielle ting du gerne vil  have rettet eller tilpasset, har du en bestemt instruktør du gerne vil have er  det en god ide at booke ham i god tid.

Hørt fra mange skytter :

Skeet skydning er svært  og kun for rutineret skytter ? 

Skeetskydning er ikke sværere end  andre skydninger, og jeg tror det er forvirringen med, at der kommer 1 due fra  højt og 1 due fra lavt tårn samtidig og selvfølgelig er det klart, at det skal  der trænes på, men jeg må nok også sige at det er den mest jagtrelaterede  skydning der findes på grund af de mange vinkler lerduerne kommer fra.

Vi har derfor taget den beslutning, at vi vil gøre Skeetskydning langt lettere for nye og ikke så rutinerede skytter ved,  at der ikke kommer 2 duer i luften samtidig, men kun enkelte duer hvilket gør det en del mere enkelt og lettere for nye skytter som gerne vil prøve skeetskydning. Du har også mulighed for, at kun træne på nogle standpladser hvis  du synes du har behov for det, og ikke gå en hel runde 

Der er her i vinter monteret  fjernbetjening på vores mobile trapmaskine hvilket betyder den kan stilles til  alle former for skydning f.eks.  faste eller varierende bagduer, sideduer,  spidsduer og måske du har lyst til at træne på ”høje fasaner” ja det er kun  fantasien der sætter begrænsningerne.

Du skal blot ved tilmelding på banen fortælle, at du måske ikke er så rutineret eller ønsker at starte som ny skytte,  og der vil selvfølgelig altid være en instruktør til stede som kan hjælpe dig med,  at få den helt rigtige rutine i din skydning og samtidig sætter vi den mobile  lerduemaskine på som du/i ønsker det.

Hvis du er usikker på om du kan få  noget ud af at skyde lerduer er jeg dog sikker på at du over året mindst vil  fordoble din træfsikkerhed på jagt, selvom du ikke er en rutineret skytte, men selv  rutinerede skytter skal vedligeholde deres skydefærdigheder for ellers forsvinder  rutinen hurtigt.

Hvis du har spørgsmål er du meget  velkommen til at kontakte Tom på tlf.  30 33 62 88 og han vil være dig  behjælpelig men hvad og hvor du kan/vil starte din skydning, og hvor du vil få  det mest optimale ud af det.

 

 

© 2024 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/